Семинари

АВТОМОБИЛНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ ДНЕС - ВЕЧНИЯТ БАЛАНС МЕЖДУ ДИЗАЙН И ФУКЦИОНАЛНОСТ. ВИРТУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ, СИМУЛАЦИИ, ПЛАНИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО. безплатно
 • 22.12.2021

АВТОМОБИЛНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ ДНЕС - ВЕЧНИЯТ БАЛАНС МЕЖДУ ДИЗАЙН И ФУКЦИОНАЛНОСТ. ВИРТУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ, СИМУЛАЦИИ, ПЛАНИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО.

Дигитална академия Хайкад Ви представя:
Автомобилното осветление днес - вечният баланс между дизайн и фукционалност. Виртуално проектиране, симулации, планиране на производството.

1 Час
3DEXPERIENCE: Как да продължим да управляваме развойни и производствени проекти дистанционно и да запазим 100% от нашата ефективност? безплатно
 • 15.12.2021

3DEXPERIENCE: Как да продължим да управляваме развойни и производствени проекти дистанционно и да запазим 100% от нашата ефективност?

Продължаваме да Ви представяме някои от най-върховите софтуерни технологии в света с цел да Ви инспирираме с нови идеи за бъдещето. Присъединете към Дигитална Академия Хайкад и експертът от Dassault Systemes Jean-Yves Tresson, за да научите как платформата 3DEXPERIENCE позволява на едни от най-успешните компании по света да продължат работа по своите развойни проекти дистанционно без това да повлияе на сроковете и качеството.

1 Час
МОЕТО БЪДЕЩЕ КАТО АВИАЦИОНЕН ИНЖЕНЕР – ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВИСШЕ ВОЕННОВЪЗДУШНО УЧИЛИЩЕ "ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ" безплатно
 • 14.12.2021

МОЕТО БЪДЕЩЕ КАТО АВИАЦИОНЕН ИНЖЕНЕР – ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВИСШЕ ВОЕННОВЪЗДУШНО УЧИЛИЩЕ "ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ"

Дигитална Академия Хайкад продължава кампанията си „Моето бъдеще като авиационен инженер“, като този месец ви представя специалностите от ВВВУ "ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ"  с уебинар за кандидат студенти. Очакваме Ви!

1 час
Онлайн
SAP MANUFACTURING AND 3DEXPERIENCE: WHEN MANUFACTURING GOES DIGITAL безплатно
 • 08.12.2021

SAP MANUFACTURING AND 3DEXPERIENCE: WHEN MANUFACTURING GOES DIGITAL

The world is constantly changing. Industry 4.0 has been a burning topic for the last couple of years, but now more than ever, we need innovative digital tools to reinvent the way we add value to the life around us.

1 Час
Дигитална академия Хайкад представя 3-та част на БЕЗПЛАТНИЯ уебинар “3DEXPERIENCE on CLOUD - КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА НА НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ КОМПАНИИ В СВЕТА” безплатно
 • 07.12.2021

Дигитална академия Хайкад представя 3-та част на БЕЗПЛАТНИЯ уебинар “3DEXPERIENCE on CLOUD - КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА НА НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ КОМПАНИИ В СВЕТА”

Запознаваме ви с 3DEXPERIENCE - платформата на Dassault Systemes за цялостно управление на жизнения цикъл на продукта - от проектиране и производство, през маркетинг и продажби до рециклиране - всичко това в единна облачна среда.
Семинарът ще се проведе на 7 май от 13:30 часа и ще бъде с продължителност от ~45 мин.

45 минути
ВИСОКО КАЧЕСТВО И НИСКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ РАЗХОДИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ПЛАСТМАСА ЧРЕЗ ПОЧИСТВАЩИ ГРАНУЛАТИ Минало събитие
 • 29.11.2021

ВИСОКО КАЧЕСТВО И НИСКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ РАЗХОДИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ПЛАСТМАСА ЧРЕЗ ПОЧИСТВАЩИ ГРАНУЛАТИ

ХАЙКАД ИНФОТЕХ и IMCD ще проведат поредния технологичен онлайн семинар на тема: "Гарантиране на високо качество и ниски производствени разходи в производството на изделия от пластмаса чрез почистващи гранулати"

1 Час
Онлайн
ОНЛАЙН ОТКРИТ УРОК ЗА CATIA – ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ХАЙКАД ИНФОТЕХ Минало събитие
 • 25.11.2021

ОНЛАЙН ОТКРИТ УРОК ЗА CATIA – ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ХАЙКАД ИНФОТЕХ

Включете се в безплатния онлайн кръжок, организиран от Хайкад Инфотех, в който ще имате възможност да задавате вашите въпроси, свързани с употребата на специализирания софтуер CATIA и с приложението му за учебни цели.

1 Час
3DEXPERIENCE ЗА МИКРО- И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ: ПРАКТИЧЕСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЦЕНАРИИ Минало събитие
 • 19.11.2021

3DEXPERIENCE ЗА МИКРО- И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ: ПРАКТИЧЕСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЦЕНАРИИ

Haycad Infotech имаме удоволствието да ви поканим на безплатния уебинар 3DEXPERIENCE за микро- и малки предприятия: Практическа демонстрация за индустриални сценарии, който ще се състои на

19 ноември от 13:00 часа.

 

1 Час
Онлайн открит урок за CATIA – въпроси и отговори от специалистите на Haycad Infotech Минало събитие
 • 12.11.2021

Онлайн открит урок за CATIA – въпроси и отговори от специалистите на Haycad Infotech

 • Събитието е предназначено за студенти, ученици в техникуми, както и за хора, желаещи да използват CATIA софтуера
2 часа
Онлайн
"DELMIA Ortems - производствено планиране от най-ново поколение” Минало събитие
 • 04.11.2021

"DELMIA Ortems - производствено планиране от най-ново поколение”

ХАЙКАД ИНФОТЕХ  ще проведе поредния технологичен онлайн семинар на тема: "DELMIA Ortems - производствено планиране от най-ново поколение”.
Включете се в нашия безплатен уебинар предназначен за производствени инженери, за да научите повече за софтуерната платформа за производствено планиране DELMIA Ortems. Тя  разгръща функционалностите на традиционните ERP системи и допълва решенията за цифрово производство DELMIA, като осигурява възможността за оптимизация, планиране и симулация на алтернативни концепции в производствени предприятия чрез синхронизиране на производствените потоци - от постъпващите суровини до готовия продукт. С помощта на DELMIA Ortems гарантират, че всички алтернативи в производството са проверени и ефективни, подбрана е най-подходящата от тях, а при тяхното внедряване производствените инженери следят в детайли производството и могат да реагират бързо и адекватно при изменения.

1 час
онлайн
1 2 3
РЕФЕРЕНЦИИ

Какво казват курсистите